Ketoroonilaatikko Raejuustoon

Ketoroonilaatikko Raejuustoon

Herkullinen resepti lounaaksi tai illalliseksi.
Saadaan Valmisteluiden vaatima aika Kypsennysaika
6 15 min 40 min

Ainesosat

Ohjeet

1. Paista jauheliha voissa ja mausta makusi mukaan.
2. Lisää hienonnettu sipuli ja paista läpikuultavaksi.
3. Laita raejuusto kulhoon, lisää jauheliha, kerma, vatkatut munat, hienonnetut tomaatit ja lopuksi juustoraaste päälle.
4. Paista 200°C:ssa noin 40 minuuttia.

Yhteenveto ravinnosta

445 kaloria yhdessä Ketoroonilaatikko Raejuustoon annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 68% rasva, 6% hh, 26% prot.
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1863 kJ
22%
445 kcal
Rasvaa
32,57g
47%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
13,902g
70%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,859g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,356g
Hiilihydraatit
6,72g
3%
Sokereita
4,2g
5%
Kuitua
0,7g
Proteiinia
28,38g
57%
Suola
1,36g
23%
Kolesterolia
93mg
Kalium
137mg
7%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Kalorilaskuri 100% ilmainen

Etsi lisää reseptejä

Suodata ateriatyypin mukaan

Uusimmat reseptit