Saadaan | Valmisteluiden vaatima aika | Kypsennysaika |
---|---|---|
6 | 20 min | 40 min |
1. | Ruskista jauheliha, pilko sipuli ja valkosipuli, lisää joukkoon välillä sekoitellen kunnes kypsää. Mausta hyvin suolalla ja pippurilla. |
2. | Pilko kukkakaali noin mansikan kokoisiksi paloiksi, sekoita jauheliha ja kukkis keskenään isossa kulhossa. |
3. | Voitele uunivuoka ja kaada kukkis-liha vuokaan. |
4. | Vatkaa munat ja ranskankerma hyvin sekaisin ja kaada sekaan. Painele pieniä koskenlaskija paloja kukkis-lihan sekaan tuomaan lisää makua, viimeistele vuoka juustoraasteella. |
5. | Paista uunissa 180-200 asteessa noin 30-40 minuuttia kunnes juusto kauniin ruskea. |
516 kaloria yhdessä Ketoroonilaatikko annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 74% rasva, 5% hh, 21% prot.
|
Suodata ateriatyypin mukaan |
---|