Tonnikalapastavuoka

Tonnikalapastavuoka

Arvostelu
4,0 
Helppo valmistaa koko perheelle.
Saadaan Valmisteluiden vaatima aika Kypsennysaika
4 15 min 1 h

Ainesosat

Ohjeet

1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
2. Voitele vuoka ja lisää kuiva pasta ja tonnikala.
3. Lisää mitta-astiaan tomaattimurska, ruokakerma, murskattu liemikuutio, suolaa ja pippuria. Lisää vettä niin että nestettä on 1l.
4. Kaada neste vuokaan ja sekoita joukkoon pilkottu paprika.
5. Laita puolitetut kirsikkatomaatit ja juusto seoksen päälle ja paista uunissa 45-60min.

Yhteenveto ravinnosta

457 kaloria yhdessä Tonnikalapastavuoka annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 29% rasva, 47% hh, 24% prot.
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1912 kJ
23%
457 kcal
Rasvaa
14,63g
21%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
2,671g
13%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,019g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,092g
Hiilihydraatit
53,62g
21%
Sokereita
2,3g
3%
Kuitua
1g
Proteiinia
26,63g
53%
Suola
0,63g
11%
Kolesterolia
0mg
Kalium
143mg
7%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Kalorilaskuri 100% ilmainen

Etsi lisää reseptejä

Suodata ateriatyypin mukaan

Uusimmat reseptit