Saadaan | Valmisteluiden vaatima aika | Kypsennysaika |
---|---|---|
4 | 10 min | 30 min |
1. | Saute sipuli ja valkosipulivoita suuressa kattilassa. Haluttaessa voit lisätä chiliä. |
2. | Lisää viipaloidut peruna- ja vihannesliuskat ja paista. Lisää vesi- ja vihannesrahasto (tai kasviliemikuutio). |
3. | Keitä, kunnes vihannekset ovat kypsyneet. |
4. | Viipaloi lohi kuutioiksi. Lisää ne pannulle tomaatin, sitruunamehun ja kapristen kanssa. Mausta hienonnetulla tillillä, mustapippurilla ja suolalla maun mukaan. Voit lisätä haluamasi mausteet ja yrtit. Lisää Sippi-etikkaa, jos haluat lisää happamuutta. |
404 kaloria yhdessä Punainen Lohikeitto annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 36% rasva, 30% hh, 35% prot.
|
Suodata ateriatyypin mukaan |
---|