Jauhelihakeitto
Hyvä täyttävä keitto kylmien päivien päätteeksi.
Saadaan: 5
Valmisteluiden vaatima aika: 15 min
Kypsennysaika: 40 min
Arvostelu:
Ainesosat
Ohjeet
  1. Pese ja kuori porkkanat, lanttu ja selleri. (Kuori ja silppua sipuli) Lisää kasvikset suolalla maustettuin veteen. Keitä ne puolikypsiksi noin 10 minuuttia.
  2. Pese, kuori ja lohko perunat. Lisää keittoon.
  3. Anna keiton kiehua kannen alle hiljakseen noin 20 minuuttia, kunnes kaikki kasvikset ovat kypsiä.
  4. Lisää keittoon joko jauheliha (raakana) tai ruskista jauhelihaa pannulla ja lisää keittoon. Keitä vielä 5 minuuttia.
  5. Lisää mausteita ja tarvittaessa nestettä. Tarjoile persiljan kanssa.
Yhteenveto ravinnosta
431 kaloria yhdessä Jauhelihakeitto annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 42% rasva, 39% hh, 19% prot.
Kalorilaskuri 100% ilmainen
Etsi lisää reseptejä
Suodata ateriatyypin mukaan