Jauhelihakeitto

Jauhelihakeitto

Arvostelu
4,0 
Hyvä täyttävä keitto kylmien päivien päätteeksi.
Saadaan Valmisteluiden vaatima aika Kypsennysaika
5 15 min 40 min

Ainesosat

Ohjeet

1. Pese ja kuori porkkanat, lanttu ja selleri. (Kuori ja silppua sipuli) Lisää kasvikset suolalla maustettuin veteen. Keitä ne puolikypsiksi noin 10 minuuttia.
2. Pese, kuori ja lohko perunat. Lisää keittoon.
3. Anna keiton kiehua kannen alle hiljakseen noin 20 minuuttia, kunnes kaikki kasvikset ovat kypsiä.
4. Lisää keittoon joko jauheliha (raakana) tai ruskista jauhelihaa pannulla ja lisää keittoon. Keitä vielä 5 minuuttia.
5. Lisää mausteita ja tarvittaessa nestettä. Tarjoile persiljan kanssa.

Yhteenveto ravinnosta

431 kaloria yhdessä Jauhelihakeitto annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 42% rasva, 39% hh, 19% prot.
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1802 kJ
22%
431 kcal
Rasvaa
19,97g
29%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,379g
2%
Transrasvaa
0g
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,749g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,659g
Hiilihydraatit
41,3g
16%
Sokereita
9,04g
10%
Kuitua
6,6g
Proteiinia
20,12g
40%
Suola
7,58g
126%
Kolesterolia
0mg
Kalium
1074mg
54%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Kalorilaskuri 100% ilmainen

Etsi lisää reseptejä

Suodata ateriatyypin mukaan

Uusimmat reseptit