1. |
Sekoita vesi, kuiva hiiva, sokeri, suola, rypsiöljy ja vehnäjauho yhteen. Anna levätä peitettynä tunti ja sekoita uudelleen, jonka jälkeen anna taikinan levätä vielä 10 minuuttia. |
2. |
Sekoita seuraavaksi fariinisokeri, kaneli ja pilkotut saksanpähkinät täytteeksi. |
3. |
Jaa taikina 8 osaan ja muotoile niistä pallot, joiden keskellä on kuoppa. Lisää seuraavaksi täyte taikinapallojen kuoppiin ja sulje taikinapallojen kuoppien suut huolellisesti. |
4. |
Lisää paistinpannulle paistorasvaa sen verran, että pohja täyttyy. Kuumenna pannu, lisää taikinapallo pannulle, paista sitä hetki ja litistä se sitten paistinlastalla litteämmäksi. Paista sen aikaa, että pinta on saanut kunnolla väriä. Nauti lämpimänä. |