Kesäkurpitsavene

Kesäkurpitsavene

Arvostelu
5,0 
Helpoin resepti vähän hiilihydraatteja sisältävälle aterialle.
Saadaan Valmisteluiden vaatima aika Kypsennysaika
8 45 min 30 min

Ainesosat

Ohjeet

1. Halkaise ja koverra kurpitsat ja pilko pieneksi täyte
2. Laita kuoriin suolaa ja esipaista uunissa n. 10min. Paista pilkottua täytettä pannulla ja lisää joukkoon tonnikala, paprika, valkosipuli ja mausteita.
3. Täytä veneet paistetulla täytteellä ja lisää sinihomejuusto, pilkotut tomaatit ja juustoraaste sekä oreganoa päälle.

Yhteenveto ravinnosta

143 kaloria yhdessä Kesäkurpitsavene annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 32% rasva, 21% hh, 46% prot.
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
annosta kohti
% RI*
Energiaa
597 kJ
7%
143 kcal
Rasvaa
5,19g
7%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
3,172g
16%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,015g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,101g
Hiilihydraatit
7,69g
3%
Sokereita
2,88g
3%
Kuitua
2,7g
Proteiinia
16,82g
34%
Suola
0,18g
3%
Kolesterolia
0mg
Kalium
296mg
15%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Kalorilaskuri 100% ilmainen

Etsi lisää reseptejä

Suodata ateriatyypin mukaan

Uusimmat reseptit