1. |
Aloita tomaattikastikkeesta. Kuori ja puolita sipuli. Laita sipulinpuolikkaat, tomaattimurska, voi, sokeri ja suola kattilaan ja anna kiehua keskilämmöllä. |
2. |
Ota leivän reunat pois ja murskaa leivät palasiksi yhteen kulhoon, kaada maidot päälle ja sekoita niin että leivät imevät maitoa. |
3. |
Lisää jauheliha, parmesaanijuusto, vähän suolaa ja pippuria kulhoon. Sekoita tasaiseksi ”taikinaksi”. |
4. |
Pyöritä taikinasta pieniä lihapullia lautaselle. |
5. |
Keitä spagetti. |
6. |
Ota sipulit pois tomaattikastikkeesta ja lisää lihapullat (pitää laittaa varovasti sinne että ei mene rikki). Anna kiehua hiljalleen 15 min. |
7. |
Tarjoile spagetti, kastike ja basilika. Lisää halutessasi päälle parmesaanijuustoa. |