Tonnikalasalaatti
Arvostelu
5,0 
Raikas tonnikalasalaatti vaikka lounaaksi. Vaihtelua saa helposti muuntelemalla kasviksia ja siemensekoituksia.
Saadaan Valmisteluiden vaatima aika Kypsennysaika
1 5 min 10 min
Ainesosat
Ohjeet
1. Keitä kananmunat koviksi 10-12 min.
2. Pilko kasvikset ja puolita viinirypäleet ja asettele lautaselle. Lisää kasvisten päälle purkillinen tonnikalaa ja viipaloitu kananmuna.
3. Ripottele lopuksi salaattiin siemensekoitusta sekä kuivattua sipulia.
Yhteenveto ravinnosta
419 kaloria yhdessä Tonnikalasalaatti annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 35% rasva, 12% hh, 53% prot.
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1753 kJ
21%
419 kcal
Rasvaa
16,23g
23%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
2,794g
14%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
1,793g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,684g
Hiilihydraatit
13,12g
5%
Sokereita
8,06g
9%
Kuitua
1,6g
Proteiinia
55,47g
111%
Suola
0,32g
5%
Kolesterolia
186mg
Kalium
235mg
12%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Kalorilaskuri 100% ilmainen
Etsi lisää reseptejä
Suodata ateriatyypin mukaan