Raparperikiisseli
Hyvää vaikka pelkäksi juomaksi.
Saadaan: 2
Valmisteluiden vaatima aika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Arvostelu:
Ainesosat
Ohjeet
  1. Kuori ja paloittele raparperi. Laita 6 dl vettä kiehumaan. Lisää raparperit kiehuvaan veteen.
  2. Kiehauta raparperejä niin kauan kunnes ne ovat mössöä (n.15min).
  3. Laita erillisessä kupissa perunajauho veteen jonka jälkeen yhdistät sen raparperien joukkoon norottaen ja samalla vispaten. Lisää myös sokeri ja kaneli.
  4. Nauti.
Yhteenveto ravinnosta
99 kaloria yhdessä Raparperikiisseli annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 2% rasva, 94% hh, 4% prot.
Kalorilaskuri 100% ilmainen
Etsi lisää reseptejä
Suodata ateriatyypin mukaan