Kanapata

Arvostelu
5,0 
Lämmittävä talviruoka.
Saadaan Valmisteluiden vaatima aika Kypsennysaika
7 20 min 1 h 30 min

Ainesosat

Ohjeet

1. Kuori ja viipaloi perunat ja porkkanat. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulit.
2. Laita puolet broilerin fileestä padan pohjalle.
3. Lado perunat, porkkanat, sipulit ja valkosipulit fileiden päälle.
4. Laita loput broilerit pataan. Keitä vesi ja mausteet pikaisesti kattilassa ja kaada pataan. Hauduta uunissa 200 asteessa 1,5 tuntia.

Yhteenveto ravinnosta

257 kaloria yhdessä Kanapata annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 9% rasva, 50% hh, 41% prot.
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1074 kJ
13%
257 kcal
Rasvaa
2,62g
4%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,605g
3%
Transrasvaa
0g
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,068g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,184g
Hiilihydraatit
32,55g
13%
Sokereita
5,9g
7%
Kuitua
6,1g
Proteiinia
27,13g
54%
Suola
5,14g
86%
Kolesterolia
0mg
Kalium
862mg
43%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Kalorilaskuri 100% ilmainen

Etsi lisää reseptejä

Suodata ateriatyypin mukaan