Saadaan | Valmisteluiden vaatima aika | Kypsennysaika |
---|---|---|
21 | 1 h | 20 min |
1. | Paista letut ja anna niiden hieman jäähtyä. Lettuja tarvitaan tämän ohjeen mukaisesti 21 kappaletta. |
2. | Ruskista sipuli ja jauheliha ja kaada ne sitten erilliseen kulhoon. |
3. | Sekoita jauhelihaan pilkotut babyporkkanat ja kermaviili. Mausta oman maun mukaan esim. mustapippurilla, grillimauste ja valkosipulijauheella. |
4. | Levitä reilu ruokalusikallinen täytettä letun päälle ja rullaa se lettu sitten kiinni. Toista kaikille letuille. |
5. | Nosta täytetyt letut uunipellille leivinpaperin päälle. Ripottele lettujen päälle hieman juustoraastetta. |
6. | Kypsennä lettuja uunin keskitasossa 225 asteessa noin 20min niin että juusto sulla ja saa kauniin värin. |
181 kaloria yhdessä Jauhelihalla ja Porkkanoilla Täytetyt Letut annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 42% rasva, 39% hh, 19% prot.
|
Suodata ateriatyypin mukaan |
---|