Jauhelihalla ja Porkkanoilla Täytetyt Letut

Arvostelu
4,0 
Mukava viikonloppuinen iltapala, joka maistuu perheen kaikenikäisille ruokailijoille.
Saadaan Valmisteluiden vaatima aika Kypsennysaika
21 1 h 20 min

Ainesosat

Ohjeet

1. Paista letut ja anna niiden hieman jäähtyä. Lettuja tarvitaan tämän ohjeen mukaisesti 21 kappaletta.
2. Ruskista sipuli ja jauheliha ja kaada ne sitten erilliseen kulhoon.
3. Sekoita jauhelihaan pilkotut babyporkkanat ja kermaviili. Mausta oman maun mukaan esim. mustapippurilla, grillimauste ja valkosipulijauheella.
4. Levitä reilu ruokalusikallinen täytettä letun päälle ja rullaa se lettu sitten kiinni. Toista kaikille letuille.
5. Nosta täytetyt letut uunipellille leivinpaperin päälle. Ripottele lettujen päälle hieman juustoraastetta.
6. Kypsennä lettuja uunin keskitasossa 225 asteessa noin 20min niin että juusto sulla ja saa kauniin värin.

Yhteenveto ravinnosta

181 kaloria yhdessä Jauhelihalla ja Porkkanoilla Täytetyt Letut annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 42% rasva, 39% hh, 19% prot.
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
annosta kohti
% RI*
Energiaa
758 kJ
9%
181 kcal
Rasvaa
8,57g
12%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
2,691g
13%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,001g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,003g
Hiilihydraatit
17,62g
7%
Sokereita
0,75g
1%
Kuitua
0,5g
Proteiinia
8,56g
17%
Suola
0,04g
1%
Kolesterolia
0mg
Kalium
8mg
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Kalorilaskuri 100% ilmainen

Etsi lisää reseptejä

Suodata ateriatyypin mukaan