Saadaan | Valmisteluiden vaatima aika | Kypsennysaika |
---|---|---|
4 | 20 min | 40 min |
1. | Paista broilerin jauheliha ja sipuli pannulla oliiviöljyssä. Mausta haluamallasi tavalla. |
2. | Lisää tomaattipyree, Koskenlaskija-juusto ja kermavaahto. Keitä muutama minuutti. |
3. | Pese Shirataki-nuudelit, huuhtele lämpimällä vedellä ja keitä kattilassa muutama minuutti. Mausta halutessasi mausteilla ja yrteillä. |
4. | Voitele pannu oliiviöljyllä. |
5. | Yhdistä shirataki-nuudelit ja raejuusto. Lisää jauhettu kanaseos. Sekoita kaikki huolellisesti keskenään. |
6. | Kaada seos uunivuokaan. Lisää päälle juustoraastetta. Paista esilämmitetyssä uunissa 200°C noin 30-40 minuuttia. |
467 kaloria yhdessä Juustoisia Shirataki-nuudeleita Kanan Kanssa annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 60% rasva, 6% hh, 34% prot.
|
Suodata ateriatyypin mukaan |
---|