Juustoisia Shirataki-nuudeleita Kanan Kanssa

Juustoisia Shirataki-nuudeleita Kanan Kanssa

Kermaisia ​​ja juustomaisia ​​shirataki-nuudeleita, joista tulet varmasti nauttimaan.
Saadaan Valmisteluiden vaatima aika Kypsennysaika
4 20 min 40 min

Ainesosat

Ohjeet

1. Paista broilerin jauheliha ja sipuli pannulla oliiviöljyssä. Mausta haluamallasi tavalla.
2. Lisää tomaattipyree, Koskenlaskija-juusto ja kermavaahto. Keitä muutama minuutti.
3. Pese Shirataki-nuudelit, huuhtele lämpimällä vedellä ja keitä kattilassa muutama minuutti. Mausta halutessasi mausteilla ja yrteillä.
4. Voitele pannu oliiviöljyllä.
5. Yhdistä shirataki-nuudelit ja raejuusto. Lisää jauhettu kanaseos. Sekoita kaikki huolellisesti keskenään.
6. Kaada seos uunivuokaan. Lisää päälle juustoraastetta. Paista esilämmitetyssä uunissa 200°C noin 30-40 minuuttia.

Yhteenveto ravinnosta

467 kaloria yhdessä Juustoisia Shirataki-nuudeleita Kanan Kanssa annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 60% rasva, 6% hh, 34% prot.
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1953 kJ
23%
467 kcal
Rasvaa
30,94g
44%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
15,533g
78%
Transrasvaa
0g
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,016g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,013g
Hiilihydraatit
6,72g
3%
Sokereita
4,44g
5%
Kuitua
0,7g
Proteiinia
40,05g
80%
Suola
1,86g
31%
Kolesterolia
0mg
Kalium
21mg
1%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Kalorilaskuri 100% ilmainen

Etsi lisää reseptejä

Suodata ateriatyypin mukaan