Saadaan | Valmisteluiden vaatima aika | Kypsennysaika |
---|---|---|
11 | 30 min | - |
1. | Purista sitruunan mehua kulhoon. Lisää mehun joukkoon bulguria. Anna bulgurin imeytyä ja kypsyä sitruunan mehussa pari tuntia. |
2. | Poista tomaateista siemenet ja pilko tomaatin liha pieniksi kuutioiksi. Silppua kevätsipulit pieniksi kuutioiksi. Silppua persilja sekä muutama mintun lehti hyvin pieneksi silpuksi. |
3. | Lisää tomaatti ja sipulisilppu bulgurin päälle kulhoon. Niiden sisältämä kosteus imeytyy bulguriin jos maltat odottaa salaatin kypsymistä vielä tovin. Lisää sitten silputut persilja sekä minttu ja oliiviöljyä. Sekoita hyvin. Mausta suolalla ja mustapippurilla. |
72 kaloria yhdessä Kaken Tabbouleh annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 49% rasva, 42% hh, 8% prot.
|
Suodata ateriatyypin mukaan |
---|