Kanarisotto

Kanarisotto

Arvostelu
4,0 
Helppo ja maukas.
Saadaan Valmisteluiden vaatima aika Kypsennysaika
4 10 min 30 min

Ainesosat

Ohjeet

1. Paista ja mausta kanat, laita sivuun. Pilko sipulit ja valkosipuli.
2. Kuullota sipulit ja valkosipuli ja riisi pannulla öljyn kanssa.
3. Lisää vesi, kerma sekä kasvisliemikuutio.
4. Anna riisien kypsentyä matalalla lämmöllä noin 12-15min koko ajan sekoittaen.
5. Kun riisi on valmis, lisää kanat sekä mozzarellajuusto.

Yhteenveto ravinnosta

339 kaloria yhdessä Kanarisotto annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 47% rasva, 24% hh, 29% prot.
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1417 kJ
17%
339 kcal
Rasvaa
17,94g
26%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
6,23g
31%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
4,009g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
2,025g
Hiilihydraatit
20,12g
8%
Sokereita
2,53g
3%
Kuitua
0,3g
Proteiinia
25,04g
50%
Suola
1,04g
17%
Kolesterolia
0mg
Kalium
28mg
1%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Kalorilaskuri 100% ilmainen

Etsi lisää reseptejä

Suodata ateriatyypin mukaan

Uusimmat reseptit