Saadaan | Valmisteluiden vaatima aika | Kypsennysaika |
---|---|---|
4 | 15 min | 30 min |
1. | Pese lehtikaali huolellisesti kylmällä vedellä useaan kertaan sekä kirsikkatomaatit ja parsakaali. Hienonna valkosipulin kynnet pieniksi palasiksi. |
2. | Revi lehtikaalista paloja ilman sitä vartta. Pilko varsiparsakaalit vartta pois ja revi lehdet irti. |
3. | Kaikki kasvikset pellille. Päälle loraus öljyä ja ripaus merisuolaa. Uuniin 10-15min ja about 150°c, oman maun mukaan. |
4. | Keitä pasta. Paista chorizot ja valkosipulit pannulla. |
5. | Lisää chorizojen sekaan pasta ja kasvikset. Sekoita ja valmis! |
434 kaloria yhdessä Makkarapasta annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 41% rasva, 42% hh, 17% prot.
|
Suodata ateriatyypin mukaan |
---|