Makkarapasta

Makkarapasta

Arvostelu
5,0 
Kasviksia sisältävä herkullinen makkarapasta.
Saadaan Valmisteluiden vaatima aika Kypsennysaika
4 15 min 30 min

Ainesosat

Ohjeet

1. Pese lehtikaali huolellisesti kylmällä vedellä useaan kertaan sekä kirsikkatomaatit ja parsakaali. Hienonna valkosipulin kynnet pieniksi palasiksi.
2. Revi lehtikaalista paloja ilman sitä vartta. Pilko varsiparsakaalit vartta pois ja revi lehdet irti.
3. Kaikki kasvikset pellille. Päälle loraus öljyä ja ripaus merisuolaa. Uuniin 10-15min ja about 150°c, oman maun mukaan.
4. Keitä pasta. Paista chorizot ja valkosipulit pannulla.
5. Lisää chorizojen sekaan pasta ja kasvikset. Sekoita ja valmis!

Yhteenveto ravinnosta

434 kaloria yhdessä Makkarapasta annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 41% rasva, 42% hh, 17% prot.
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1816 kJ
22%
434 kcal
Rasvaa
19,32g
28%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
7,196g
36%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,038g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,16g
Hiilihydraatit
45,07g
17%
Sokereita
5,19g
6%
Kuitua
5,3g
Proteiinia
18,14g
36%
Suola
0,04g
1%
Kolesterolia
0mg
Kalium
241mg
12%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Kalorilaskuri 100% ilmainen

Etsi lisää reseptejä

Suodata ateriatyypin mukaan

Uusimmat reseptit