Italialainen Kanapata

Italialainen Kanapata

Arvostelu
5,0 
Kermainen arkiruoka, joka valmistuu käden käänteessä.
Saadaan Valmisteluiden vaatima aika Kypsennysaika
6 15 min 20 min

Ainesosat

Ohjeet

1. Paista kana öljyssä korkealla lämmöllä. Lisää mausteet ja valkosipuli.
2. Pilko kaikki tomaatit ja lisää pannuun.
3. Lisää pinaatti ja aurinkokuivatut tomaatit ja anna hautua hetki.
4. Lisää kerma ja hauduta hetki.
5. Lisää persilja silppu ja nauti. Tarjoa couscousin tai pastan kera.

Yhteenveto ravinnosta

199 kaloria yhdessä Italialainen Kanapata annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 38% rasva, 18% hh, 44% prot.
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
annosta kohti
% RI*
Energiaa
831 kJ
10%
198 kcal
Rasvaa
8,57g
12%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
2,918g
15%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
1,393g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,843g
Hiilihydraatit
9g
3%
Sokereita
4,48g
5%
Kuitua
1,8g
Proteiinia
22,52g
45%
Suola
0,59g
10%
Kolesterolia
0mg
Kalium
236mg
12%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Kalorilaskuri 100% ilmainen

Etsi lisää reseptejä

Suodata ateriatyypin mukaan

Uusimmat reseptit