Suomi
Rasvaa kohteessa Parmesanjuusto
Kohteen Parmesanjuusto ravintosisällöt erityyppisille ja -kokoisille annoksille on esitetty alla.
Suositut luokat kohteessa Parmesanjuusto
Parmesanjuusto (Silputtu)
|
|
Trans(g) |
Kerta(g) |
Moni(g) |
Tneet(g) |
Rasvan kokonaismäärä(g) |
1 rkl |
- |
0,44 |
0,03 |
0,87 |
1,37 |
100 g |
- |
8,73 |
0,66 |
17,37 |
27,34 |
Parmesanjuusto (Raastettu)
|
|
Trans(g) |
Kerta(g) |
Moni(g) |
Tneet(g) |
Rasvan kokonaismäärä(g) |
1 rkl |
- |
0,42 |
0,06 |
0,87 |
1,43 |
100 g |
- |
8,38 |
1,17 |
17,30 |
28,61 |
Parmesanjuusto (Kuivaraastettu)
|
|
Trans(g) |
Kerta(g) |
Moni(g) |
Tneet(g) |
Rasvan kokonaismäärä(g) |
1 rkl |
- |
0,42 |
0,06 |
0,87 |
1,43 |
100 g |
- |
8,38 |
1,17 |
17,30 |
28,61 |
Elintarvikkeet/ruoat, jotka liittyvät luokkaan Parmesanjuusto
Kalorilaskuri 100% ilmainen
Näytä lisää kohteen Parmesanjuusto ravintotietoja
Suomi