Rasvaa kohteessa Parmesanjuusto

Kohteen Parmesanjuusto ravintosisällöt erityyppisille ja -kokoisille annoksille on esitetty alla.

Suositut luokat kohteessa Parmesanjuusto

Parmesanjuusto (Silputtu)
Trans(g) Kerta(g) Moni(g) Tneet(g) Rasvan kokonaismäärä(g)
1 rkl - 0,44 0,03 0,87 1,37
100 g - 8,73 0,66 17,37 27,34
Parmesanjuusto (Raastettu)
Trans(g) Kerta(g) Moni(g) Tneet(g) Rasvan kokonaismäärä(g)
1 rkl - 0,42 0,06 0,87 1,43
100 g - 8,38 1,17 17,30 28,61
Parmesanjuusto (Kuivaraastettu)
Trans(g) Kerta(g) Moni(g) Tneet(g) Rasvan kokonaismäärä(g)
1 rkl - 0,42 0,06 0,87 1,43
100 g - 8,38 1,17 17,30 28,61

Elintarvikkeet/ruoat, jotka liittyvät luokkaan Parmesanjuusto

Kalorilaskuri 100% ilmainen

Näytä lisää kohteen Parmesanjuusto ravintotietoja