Kanansiipi | |||||
Trans(g) | Kerta(g) | Moni(g) | Tneet(g) | Rasvan kokonaismäärä(g) | |
1 pieni (kypsennyksen jälkeen, luut poistettu) | - | 2,12 | 1,15 | 1,51 | 5,40 |
100 g | - | 7,58 | 4,11 | 5,41 | 19,30 |
Kanansiipi (Nahkaa ei Syöty) | |||||
Trans(g) | Kerta(g) | Moni(g) | Tneet(g) | Rasvan kokonaismäärä(g) | |
1 keskikokoinen (kypsennyksen jälkeen, luut ja iho poistettu) | - | 0,52 | 0,35 | 0,45 | 1,61 |
100 g | - | 2,59 | 1,77 | 2,24 | 8,06 |
Paahdettu tai Uunipaistettu Kanansiipi (Nahka Syöty) | |||||
Trans(g) | Kerta(g) | Moni(g) | Tneet(g) | Rasvan kokonaismäärä(g) | |
1 pieni (kypsennyksen jälkeen, luut poistettu) | - | 2,27 | 1,23 | 1,62 | 5,79 |
100 g | - | 7,58 | 4,11 | 5,41 | 19,30 |