Rasvaa kohteessa Broilerinkoivet

Kohteen Broilerinkoivet ravintosisällöt erityyppisille ja -kokoisille annoksille on esitetty alla.

Suositut luokat kohteessa Broilerinkoivet

Kanankoipi
Trans(g) Kerta(g) Moni(g) Tneet(g) Rasvan kokonaismäärä(g)
1 pieni (kypsennyksen jälkeen, luut poistettu) - 1,60 0,94 1,15 4,20
100 g - 4,22 2,48 3,03 11,06
Kanankoipi (Nahkaa ei Syƶty)
Trans(g) Kerta(g) Moni(g) Tneet(g) Rasvan kokonaismäärä(g)
1 keskikokoinen (kypsennyksen jälkeen, luut ja iho poistettu) - 0,78 0,57 0,62 2,36
100 g - 1,85 1,36 1,47 5,61
Paahdettu tai Uunipaistettu Kanankoipi
Trans(g) Kerta(g) Moni(g) Tneet(g) Rasvan kokonaismäärä(g)
1 keskikokoinen (kypsennyksen jälkeen, luut poistettu) - 2,19 1,29 1,57 5,75
100 g - 4,22 2,48 3,03 11,06

Elintarvikkeet/ruoat, jotka liittyvät luokkaan Broilerinkoivet

Kalorilaskuri 100% ilmainen

Näytä lisää kohteen Broilerinkoivet ravintotietoja